lek – fantasi – tid – sanseopplevelser

Vi er en hyggelig liten Steinerbarnehage på ca 30 barn og 10 ansatte. På småbarnsavdelingen Nøtteliten er det 9 små og 3 voksne, og på Konglekroken og Stabburet er det henholdsvis 12 og 10 barn over 3 år med 2-3 voksne.

Barnehagen ligger i Åsbygda, ved grensen til Nordmarka. Vi har masse frisk luft, og en flott utsikt! Vi har kontakt med nabogårdens dyr og fine muligheter for tur og lek i skogen. I en gammel hage med epletrær, roser, bærbusker og bekk har vi en flott utelekeplass. Om vinteren har vi akebakker og fint skiterreng. Vi legger vekt på mye utetid og det å oppleve naturen i all slags vær.

Almgrenda Steinerbarnehage er nærmeste nabo til Steinerskolen på Ringerike.

I vår Årsplan del 1 kan du lese mer.

Er du interessert i å få vite mer om hva vi gjør, hvordan og hvorfor, er du hjertelig velkommen til å ringe, skrive eller besøke oss!