Tilkallevikarer for skoleåret 2017/2018

Om stillingen:

Vi søker fortrinnsvis etter lærere med steinerpedagogisk utdanning og /eller offentlig lærerutdanning med erfaring og interesse for steinerpedagogikk. Søker bør ha undervisningkompetanse for barne- og ungdomstrinnet og/eller spesialpedagogisk kompetanse.

Personlige egenskaper:

Du er en positiv og engasjert person som har evne til god klasseledelse og kommunikasjon med elevene. Du har gode samarbeidsevner og er en tydelig voksenperson som evner å bygge gode relasjoner i læringsarbeidet. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Det kreves politiattest ved annsettelse.

Ansettelse fra 21.08.17

Søknadsfrist: snarest

Kontakt:  Søknad med CV sendes til Ringerike Steinerskole, Almveien 15, 3520 Jevnaker.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Marit Synnøve Vestøl på 90575866 eller på e-post til Marit.Synnove.Vestol@steinerskolen.no